Pages
Friday, January 3, 2014
ဆီပူထဲလက္ႏွစ္ၿပီး ငါးေၾကာ္ျပတဲ့ အာဂအေၾကာ္ဆရာ
ဒီဇင္ဘာ ၁၉၊ နယူးေဒလီ
- အိႏၵိယႏိုင္ငံ Old Delhi လို႔ေခၚတဲ့အရပ္မွာေနတဲ့ အသက္ ၆၅ ႏွစ္အရြယ္ အေၾကာ္ဆရာ ပရမ္ဆင္းဟာ အပူခ်ိန္ ၂၀၀ စင္တီဂရိတ္ေလာက္ရွိတဲ့ ဆီပူထဲမွာ လက္ႏွစ္ၿပီး ငါးေၾကာ္ကိုဆယ္ယူႏိုင္စြမ္းရွိတဲ့သူျဖစ္ပါတယ္။
သူဟာ ဒီအလုပ္ကို လုပ္ေနတာ ၂၅ ႏွစ္ရွိၿပီလို႔ ဆိုထားပါတယ္။ လာ၀ယ္ၾကတဲ့ လူအမ်ားစုကလည္း အဲဒီလိုမ်ဳိး ပြက္ပြက္ဆူေနတဲ့ ဆီအိုးထဲ လက္ႏွစ္ၿပီး မစၥတာပရမ္ဆင္း ငါးေၾကာ္ျပတာကို ၾကည့္ၾကတာေၾကာင့္ လို႔သိရပါတယ္။
ဆီပူထဲကို လက္ႏွစ္ၿပီး ငါးေၾကာ္ျပေနေပမယ့္ မစၥတာပရမ္ဆင္းဟာ ဆီပူေလာင္တဲ့ဒဏ္ရာမရဘူးလို႔ဆိုပါတယ္။
ေနာက္ၿပီး ဒီလိုမ်ဳိး ငါးေၾကာ္တဲ့နည္းပညာကို သူ႕သားေတြက ဆက္ခံသြားလိမ့္မယ္လို႔လည္း ေမွ်ာ္လင့္ထားတယ္လို႔ မစၥတာ ပရမ္ဆင္းက ဆိုပါတယ္။
စည္သူ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment